Haber Arşivi

ODAMIZ ÜYESİ MİDAL KABLO A.Ş.’YE 2013 İHRACAT YILDIZLARI BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ

  • 24.02.2014
  • bozuyuktso

Bozüyük TSO Üyesi Midal Kablo A.Ş. Maden ve Metal İhracatçıları Birlikleri 2013 Yılı Alüminyum Eşyalar Kategorisinde Birincilik ödülü almaya hak kazandı.

İMMB İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birliklerinden yapılan davet üzerine 19 Şubat 2014 tarihinde Ekonomi Bakanı Nihat ZEYBEKÇİ, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet BÜYÜKEKŞİ ve İMMB Başkanı Murat AKYÜZ’ün katılımları ile gerçekleştirilen ödül töreninde Odamız Üyesi Midal Kablo A.Ş. adına Sn: Yalın ZEYBEK Ekonomi Bakanımız Sn:Nihat ZEYBEKÇİ’nin elinden birincilik ödülünü aldı.

Konuya ilişkin bir değerlendirme yapan Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT şu açıklamalarda bulundu.

“… Odamız Üyesi Midal Kablo A.Ş  İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri 2013 İhracat Yıldızları Ödülleri içinde Alüminyum Eşyalar Kategorisinde birinci oldu.

2013 yılında bünyesinde bulunan 6 ihracatçı Birliği ile yaklaşık 22.000 üyesi tarafından toplam 41 milyar dolarlık ihracat potansiyeline sahip bir İhracatçı Birliği’nin üyeleri içerisinde Midal Kablo A.Ş. nin birinci sırada yer alması bizleri camia olarak onurlandırmıştır. .

Geçtiğimiz yıl Bozüyük TSO olarak Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’na sunduğumuz Bölgemizin İhracat Potansiyelini gösteren rakamlara ilişkin Raporumuzda yer verilen bilgiler paralelinde Midal Kablo A.Ş. nin Türkiye çapında böylesine bir birincilik ödülünü almış bulunması Bozüyük TSO adına ayrı bir önem taşımaktadır…” dedi.

Buğra LEVENT açıklamalarının devamında..,

2012 yılının Temmuz ayında Odamızda ilk kuruluş kaydı gerçekleştirilen ardından 2013 yılının Mart ayında Merkez kaydı Odamıza alınan Midal Kablo A.Ş. bu kadar kısa bir süre içerisinde gerçek bir başarı hikayesi ortaya koymuştur.

Bozüyük TSO olarak bölgemizin üretim ve ticaret potansiyeli her geçen gün daha da genişlemekte bu ve benzeri sanayi kuruluşlarının ve üyelerimizin başarı hikayeleri bu gelişimimizi taçlandırmaktadır.” dedi.

Saygılarımızla..,

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

  • ODAMIZ ÜYESİ MİDAL KABLO A.Ş.’YE  2013 İHRACAT YILDIZLARI BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç