Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ YENİ ODA YÖNETİCİLERİNİ ZİYARET ETTİ

  • 17.02.2014
  • bozuyuktso

İlçemizde faaliyet gösteren ve geçtiğimiz günlerde seçimli genel kurul toplantılarını tamamlayan Oda ve Kooperatiflerin yeni Yöneticilerine Bozüyük TSO Yöneticilerinden hayırlı olsun ziyareti yapıldı.

    Bozüyük TSO Yöneticileri İlçemizde faaliyet gösteren Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Şoförler ve Otomobilciler odası ile Bozüyük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlıklarını ayrı ayrı ziyaret ettiler.

    Bozüyük TSO Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ ve Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT Başkanlığındaki heyette Odamızı temsilen Başkan yardımcısı Hasan ÖKSÜZ, Muhasip Üye Veli ÇELİK, Yönetim Kurulu Üyeleri Mete AYAZ, A.Murat KÖFTECİOĞLU, Ali Osman TÜRK, Meclis Üyesi Ayhan ERSOY Meclis Şeref Üyesi Mustafa ÖZTÜRK ve Oda Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK hazır bulundular.

    İlk olarak Şoförler Odası ziyaret edildi yeni dönemde göreve gelen Başkan Ahmet ÜNAL’ a ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun dilekleri iletildi.

    Hemen ardından İlçemiz S.S.Bozüyük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlıkları ayrı ayrı ziyaret edildi. Bu ziyaretler sırasında da Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim KAYACIK ile Kefalet Kooperatifi Başkanı Necdet KAYIRMAZ ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun dileklerini Odamız Başkanları ve katılımcılar ilettiler.

    Görüşmeler sırasında İlçemizde Faaliyet gösteren Oda ve Sivil Toplum Kuruluşları ile sıcak ve samimi ilişkilerimizin devam ettiği, yeni dönemde de bu işbirliği ve birlikteliklerimizin devam edeceği dile getirildi.

    Karşılıklı görüş alışverişi ve Hayırlı olsun temennilerinden sonra katılımcılar ile birlikte çekilen toplu fotoğraflar ile ziyaretler sona erdi.

Saygılarımızla..,

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

17.02.2014
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ YENİ ODA YÖNETİCİLERİNİ ZİYARET ETTİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç