BOZÜYÜK TSO 2014 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

• 27.01.2014

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı İlk Meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ Başkanlığında başlayan toplantıda Ocak Ayı Olağan Meclis Gündemi içerisinde 2013 yılı genel Oda Faaliyet ve değerlendirmeleri detaylı bir şekilde Oda Meclis Üyelerimiz ile paylaşıldı.

Toplantının bir diğer önemli gündem maddesini ise Oda Hizmet binası çalışmaları oluşturdu.

Bu konuda Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT Meclis Üyelerine son gelinen durum ödemelerimiz ve çalışmalarımız hakkında bilgiler verdi.

Buğra LEVENT açıklamalarında Oda Hizmet Binasının Kaba İnşaatının tamamlandığını çatı ve teras için yeni bir düzenlemeye gidileceğini ve Dış Cephe ile İç ince işçiliklerinin çalışıldığını söyledi.

Meclis Başkanı TUNÇ 2013 yılında Oda Faaliyetlerimizi değerlendirirken..,  31/12/2013 itibariyle Odamıza kayıtlı 760 Faal Üyemizin bulunduğunu 2013 yılında 132 yeni kaydın yapıldığını ve 43 üyemizin de kayıtlarını sildirdiklerini ifade etti.

Yine Oda tarafından 36 Adet Kapasite Raporunun hazırlandığını belirten TUNÇ, Firmalar bazında 52 adet Genel Kurul Tescil İşlemi, 199 adet Yönetim Kurulu Karar Tescili, işleminin gerçekleştirildiğini..,

Yine 857 adet Faaliyet Belgesi, 597 Adet Ticaret Sicili Tasdiknamesi 49 Adet Muhammen Bedel Tespit işlemi 26 Adet İş Makinası Ruhsat Tanzimi ve 2059 nüsha muhtelif suret tasdiki işlemlerinin gerçekleştirildiğini ifade etti.

Meclis Başkanı TUNÇ açıklamalarına şöyle devam etti..,

“…,2013 yılı içerisinde odamız tarafından gerçekleştirilen 104 faaliyetimiz internet sayfalarımız aracılığı ile paylaşılmış.
Yine 2013 yıl sonu akreditasyon anketine verdiğimiz cevaplarda da yer aldığı şekli ile 2013 yıl sonu itibariyle kesin olmayan rakamlara göre 823.000 TL gelir ve 514.000 TL civarında gider rakamlarına ulaşıldı. Oda personelimiz toplam 22 adet eğitim aldı. Personel performansımız % 96 olarak gerçekleşti.2013 yılı içinde stratejik planımız çerçevesinde planlanan faaliyetlerimize ulaşma oranımız % 80 olarak gerçekleşmiştir.

Yerel basında 200 kez..,
Faaliyet ve etkinliklerimiz ile ulusal basın ve internet sitelerimizde ise 237 kez haber ve görsel olarak yer aldık.

İnternet web sitemize 2013 yılında yaklaşık 6700 kez giriş yapıldı.

Toplam 102 üyemizden memnuniyet anketlerimize cevap aldık.

Buna göre 2013 yılı üye memnuniyet oranımız % 82,77 olarak gerçekleşti.

TSE tarafından aldığımız ISO 9001 ve TOBB Akreditasyon Kalite Belgelerine sahibiz..,

2013 yılı içinde toplantı, çalıştay, fuar, tören vb. 86 etkinlikte yer aldık.

Odamız adına ( Gümrük Müdürlüğü, Konteyner Hattı, BORSAB Yatırım Alanlarının Küçültülmesi, İhracat Potansiyelinin belirlenmesi gibi Lobi faaliyetlerini yürüttük.

TOBB tarafından gerçekleştirilen organizasyonların 28 ine katılım sağladık.

Anket vb. 6 adet istatistik çalışma gerçekleştirdik.,

Hazırladığımız projemiz ile BEBKA “ Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansından” 15.000 TL  değerinde eğitim desteği almaya hak kazandık.

2 adet girişimcilik sınıfı oluşturduk toplam 60 kişiye sertifika kazandırdık..,“ dedi.

Toplantı son bir ay içerisinde Odamız tarafından yürütülen çalışmaların değerlendirilmesi, Oda Mali Durumu, görüş ve önerilerin alınmasından sonra sona erdi.

27.01.2014

• BOZÜYÜK TSO 2014 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI