Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO BEBKA İŞBİRLİĞİNDE YÖNETİCİ VE KOBİ TEMSİLCİ EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

  • 20.01.2014
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT Bozüyük TSO ve BEBKA İŞBİRLİĞİNDE Oda Yönetici ve Üyelerine yönelik uygulanan Kişisel ve Kurumsal Eğitim Programları ile ilgili açıklama yaptı. Buğra LEVENT açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

“… Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası tarafından BEBKA “Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı” na  sunulan proje çerçevesinde 13.01.2014 tarihinde başlayan Kişisel ve Kurumsal Gelişime yönelik eğitim programları aralıksız devam ediyor.

       Bozüyük TSO’ nun üyelerinden aldığı anket sonuçlarına göre planlanan Kobi ve Yöneticilerin Eğitim taleplerini değerlendiren Odamız; BEBKA ya sunduğu proje ile eğitim taleplerini gerçekleştirmiş oldu.

       Odamız Meslek Komiteleri, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerimizden ve yine Kobi niteliğindeki işletmelerimizin temsilcilerinden oluşan eğitim sınıflarımızda ilk hafta İletişim, Etkili Liderlik, Stres ve Öfke Kontrolü konuları ele alındı.

       Bu hafta ise katılımcılarımıza Müşteri Memnuniyeti, Satış Teknikleri ve Yaratıcılık - İnavosyon konularında eğitimler verilmeye devam ediyor.  

       BEBKA tarafından belirlenen özel bir Eğitim ve Danışmanlık Şirketi aracılığı ile yürütülen Eğitimler sonucunda katılımcılara Kişisel ve Kurumsal Gelişim çerçevesinde altı farklı konuda Sertifika verilecektir. Programımıza ilgi gösterip katılım sağlayan tüm Odamız Yöneticileri ve Firma Temsilcilerimize faydalı olması dileklerimiz ile teşekkür ederiz.


   Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

   Saygılarımızla..,


         

20.01.2014
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO BEBKA İŞBİRLİĞİNDE  YÖNETİCİ VE KOBİ TEMSİLCİ EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç