Haber Arşivi

5 YILDIZLI ODALARIN YÖNETİCİLERİ TOBB DA BİRARAYA GELDİ

  • 14.01.2014
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri 9. Dönem TOBB Oda ve Borsalar Akreditasyon Sertifika Törenine katıldı. TOBB tarafından Akredite edilmiş Oda ve Borsaların Yöneticilerinin bir araya geldikleri Programa.., 
Meclis Başkanı M.Doğan TUNÇ Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hakan BAKICI ve Hasan ÖKSÜZ Yönetim Kurulu Üyeleri Mete AYAZ, A.Murat KÖFTECİOĞLU, Ali Osman TÜRK ve Oda Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK katıldılar. 

Bozüyük TSO 7. Dönemde TOBB Oda Borsa Akreditasyon Programına dahil olması sebebi, ile programda yer aldı. Akredite olan ve halen Akreditasyon süreci devam eden toplam 221 Oda/Borsanın Meclis ve Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri ile Genel Sekreter ve personelinin katıldığı törenin açılışında konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, göreve geldikleri günden itibaren ‘takip eden’ değil, ‘yönlendiren’, ‘yol açan’ olmayı amaçladıklarını belirterek, TOBB Oda Borsa Akreditasyon Sisteminin hizmet kalitesinin standardizasyonu açısından büyük önem taşıdığına işaret etti. 

Hisarcıklıoğlu,  Akredite olan oda/borsaların, 5 yıldızlı oda/borsa sayılacağını bildirirken, “Bu belge, Londra’da, Paris’te, Berlin’de oda/borsa üyeleri hangi hizmeti alıyorsa, bizim odamızda da üyelerimizin aynı kalitede hizmet alacağının garantisidir. 221oda/borsamız belgesini aldığında. Oda borsalarımızın yüzde 60’ı akredite olmuş hale gelecek” dedi.

Bugün, TOBB bünyesindeki 355 oda ve borsanın İngilizce konuşur, yazar ve proje üretir hale geldiğini anlatan Hisarcıklıoğlu, oda ve borsaların proje fabrikası haline geldiğini söyledi. M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “2012 sonu itibariyle oda ve borsalarımızda 450’den fazla proje tamamlandı. Oda ve borsalarımız 400 milyon TL hibe kaynak kullandı. 2013 yılında yapılan proje sayısı ise 351. Son bir yılda neredeyse önceki yıllardaki proje sayısının tamamına yaklaştık. Aynı yıl 207 milyon TL de hibe kaynak kullanıldı” diye konuştu.


Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,


         

14.01.2014
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • 5 YILDIZLI ODALARIN YÖNETİCİLERİ  TOBB DA BİRARAYA GELDİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç