BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ SGK MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ

• 06.01.2014

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Emin ŞAHİN’i yeni hizmet binasında ziyaret ettiler ve hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyarete Meclis Başkanı M.Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan BAKICI, Yönetim Kurulu Üyelerinden Mete AYAZ, A.Murat KÖFTECİOĞLU, Veli ÇELİK, Ali Osman TÜRK, Meclis Üyelerinden Murat ŞEKER, Osman ÇETİN, Mustafa ÖZTÜRK ve Oda Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK katılım sağladılar.

Yeni Hizmet Binasının İlçemize ve tüm İşverenlerimize, çalışan ve emeklilerimize hayırlı olması dileklerini ileten Yöneticilerimiz bina hakkında Merkez Müdürü ŞAHİN’den bilgiler aldılar.

Karşılıklı samimi sohbetin ardından hizmet binası önünde toplu hatıra fotoğrafı çekildikten sonra ziyaret sona erdi.

06.01.2014

• BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ SGK MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ