AZERBAYCAN / 11. DÖNEM KEK TOPLANTISI İÇİN FİRMA SORUNLARI HK

• 09.01.2024
Sayın İlgili,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 09.01.2024 tarih ve 298 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda,
Türkiye - Azerbaycan Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu 11. Dönem Toplantısı'nın, Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz ile Azerbaycan Başbakanı Ali Esedov'un eşbaşkanlığında 22 Şubat 2024 tarihinde Ankara'da gerçekleşmesinin öngörüldüğü bildiirilmiştir.
Bu itibarla, bahse konu toplantının hazırlıkları çerçevesinde faydalanılmak üzere firmalarımızın Azerbaycan'da karşılaştıkları sorunlara ilişkin ekte verilen form ile iletilmesi talep edilmiştir.
Azerbaycan ile firmalarımızın varsa yaşadıkları sorunları Ekte verilen firma sorun formu ile tarafımıza 15 Ocak 2024 tarihine kadar iletisim@bozuyuktso.org.tr adresine iletilmesi için gereği bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla.
  • AZERBAYCAN / 11. DÖNEM KEK TOPLANTISI İÇİN FİRMA SORUNLARI HK