TÜRKİYE - İRAN İŞ FORUMU, 4 OCAK 2024 ANKARA

• 28.12.2023
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 27.12.2023 tarih ve 13979 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda,
Daha önce 28 Kasım 2023 tarihinde yapılacağı duyurulan ancak İran resmi heyetinin program değişikliği nedeniyle ertelenen Türkiye-İran Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi(YDİK) 8. Toplantısı kapsamında, Birliğimiz (TOBB) ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu iş birliğinde, Türkiye- İran İş Forumu'nun 4 Ocak 2024 Perşembe günü Ankara'da düzenleneceği bildirilmiştir.
Foruma, gıda, tarım, üretim makinaları, sağlık, medikal, ilaç, kimyevi ürünler, Makine, elektronik ve elektrik, madencilik, finans ve bankacılık sektörlerindefaaliyet gösteren Türk ve İran firmalarından katılım sağlanması beklenmektedir.
İş forumuna katılım sağlamak için https://anket.tobb.org.tr/#/anket/iran-is-forumu linkinde yer olan forumun 2 Ocak 2024 Salı günü saat 13:00 a kadar eksiksiz bir şekilde doldurulması gerekmektedir.
Gereği bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla.