Haber Arşivi

YEŞİL SANAYİ PROJESİ BİLGİLENDİRME WEBİNARI DUYURUSU

  • 26.12.2023
  • bozuyuktso
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 25.12.2023 tarih ve 13846 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda,
Avrupa Yeşil Mutabakatı, sektörlerin üretim ve hizmet süreçlerinin tamamını gözden geçirmesini gerektirecek, şirketlerin döngüsel ekonomiye geçişini hızlandıracak bir yol haritasıdır. Firmalara önemli yükümlülükler getiren bu düzenlemeye uyum sağlama sürecindeki en önemli başlıklardan birisi de finansmana erişimdir denilmektedir.
Bu kapsamda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, TÜBİTAK ve KOSGEB tarafından Dünya Bankası desteğiyle Türkiye Yeşil Sanayi Projesi hayata geçirilmiş ve lansmanı 8 Aralık tarihinde gerçekleştirilmiştir. Amacı Türkiye'de sanayinin sürdürülebilir ve verimli yeşil dönüşümünü desteklemek olan projenin toplam bütçesi 450 milyon ABD Doları olarak belirlenmiştir.
Proje hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunmak ve Üyelerimizin sorularının cevaplanması amacıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürlüğü ve TOBB işbirliğinde 27 Aralık Çarşamba günü saat 10.00 - 12.00 arasında "Yeşil Sanayi Projesi Bilgilendirme Webinarı" düzenlenecektir.
Seminere katılım linki : https://tobb-org.zoom.us/j/94011575964?pwd=VXIxcWIhcC9QbII0cDJGbFV0eld2dz09 
Şifre : 367015
Bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla.
  • YEŞİL SANAYİ PROJESİ BİLGİLENDİRME WEBİNARI DUYURUSU

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç