• 20.12.2023
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 15.12.2023 tarih ve 13557 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda,
26-27-28 Aralık 2023 tarihlerinde Ticaret Bakanlığı tarafından "İhracat Süreçleri ve Yeni Nesil Devlet Destekleri Eğitim Programı'nın çevrimiçi olarak gerçekleştrileceği bildirilmiştir.
Yazıda, eğitim programı sonunda zoom üzerinden on sorudan oluşacak çoktan seçmeli bir sınav gerçekleştirileceği belirtilerek, sınavda en az yüzde elli başarı gösteren katılımcılara dijital Başarı Belgesi gönderileceği açıklanmıştır.
Katılım sağlamak isteyen Üyelerimizin 22 Aralık 2023 tarihi saat18:00'a kadar aşağıda verilen link üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.
Kayıt için : https://egitimbasvuru.ticaret.gov.tr/
İlgi yazı ekte verilmiştir.
Bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla.
  • TİCARET BAKANLIĞI İHRACAT SÜREÇLERİ VE YENİ NESİL DEVLET DESTEKLERİ EĞİTİM PROGRAMI HK