VERİMLİLİK VE KALİTE WEBNARI - İZMİR MODEL FABRKA TANITIMI

• 18.12.2023
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 13.12.2023 tarih ve 13426 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda,
TOBB Türkiye İklimlendirme Meclisi ev sahipliğinde, Verimlilik ve Kalite Semineri gerçekleştirilmektedir. denilmiştir.
Seminerde, Model Fabrika tanıtımlarına yer verilecek, sundukları danışmanlık hizmetleri ile insan. makine, malzeme, zaman ve enerji kaynaklarının işletmelertarafından nasıl verimli şekilde kullanıldığı anlatılmaktadır.
Bu doğrultuda 19 Aralık 2023 tarihinde 10:00-11:00 saatleri arasında ikincisi düzenlenecek olan "Verimlilik ve Kalite Webinarı'nda İzmir Model Fabrika Tanıtımına ve Uygulama Örneklerine yer verilecektir.
Seminere ait program ekte verilmiştir.
Seminere katılım linki : https://tobb-org.zoom.us/j97512103002?pwd=wHZPQ24vKzRTY1JIN1hhT3ozbEINZz09
Şifre: 601806
Bilgilerinize sunulur