TÜRKİYE KOOPERATİFLER FUARI

• 05.12.2023
Sayın Üyemiz,
T.C Bilecik Valiliği Ticaret İl Müdürlüğü'nün 91627508 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda;
Ülkemizde kooperatifçiliğin geliştirilmesi, kooperatif ürünlerinin tanıtımı ve bu alanda bir farkındalık oluşturarak koopertifler aracılığıyla iç ve dış ticaretin geliştirilmesi amacıyla Bakanlık tarafından belirli aralıklarla kooperatifler fuarı düzenlendiği belirtilmektedir.
Söz konusu fuarın beşincisi, Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamaları çerçevesinde 26-29 Aralık 2023 tarihleri arasında Gaziantep ilimizde yer alan Ortadoğu Fuar Merkezinde gerçekleşecek olup, Bakanlığın 23.11.2023 tarihli ve 91239833 sayılı yazısı ekte verilmiştir.
Bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla.