• 05.12.2023
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 05.12.2023 tarih ve 13115 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda;
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın "Karayolu Taşıma Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı"nın hazırlandığı bildirilmiştir.
Ekte takdim edilen Yönetmelik Taslağı'na ilişkin görüş ve değerlendirmelerin 12 Aralık 2023 tarihine kadar Odamız (iletisim@bozuyuktso.org.tr) adresine iletilmesi için gereği bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla.
  • KARAYOLU TAŞIMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK TASLAĞI HK