STRATEJİK ÖNCELİKLİ ÜRÜNLER VE TEKNOLOJİ ALANLARI LİSTESİ HK

• 01.12.2023
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 30.11.2023 tarih ve 13031 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda,
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülecek olan Stratejik Öncelikli Ürünler ve Teknoloji Alanları Listesi 26 Kasım 2023 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Yatırım Projelerinin Stratejik Öncelik ve Teknik Değerlendirilmesine Dair Tebliğ ile belirlenmiştir.
Söz konusu tebliğ ile aracı bankalar kanalıyla sağlanan finansal imkanlardan yararlanmak için başvuru yapacak projelere ilişkin Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılacak stratejik öncelik ve teknik değerlendirmeye dair usul ve esaslar düzenlenmiştir.
İlgili tebliğe https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2023/11/20231126-2.htm linki üzerinden ulaşılabilmektedir. denilmektedir.
Bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla.