HİNDİSTAN İAUTOCONNECT 8. TERS ALICILAR-SATICILAR BULUŞMASI 22-23 KASIM 2023

• 07.11.2023
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 27.10.2023 tarih ve 11705 sayısı ile Odamıza iletilen yazıda,
Hindistan Ticaret Bakanlığı'nın desteğiyle, Otomotiv Bileşen Üreticileri Derneği'nin (ACMA) 22-23 Kasım 2023 tarihlerinde Yeni Delhi, Hindistan'da "iAutoConnect" adlı Alıcılar-Satıcılar Buluşması etkinliği ni düzenleneceği iletilerek, etkinliğin 2 günlük B2B görüşmeler şeklinde olacağı belirtilmektedir.
Detaylı bilgi için www.iautoconnect-acma.in internet adresinin ziyaret edilmesi veta Otomotiv Bileşen Üreticileri Derneği Direktör Yardımcısı Spna Vijh ile (spna.vijh@acma.in) iletişime geçilmesi mümkündür.
Konu ile ilgili yazı ekte verilmiştir.
Bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla.