• 17.10.2023
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği2nin 14.10.2023 tarih ve 11187 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda,
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü'nün 29.12.2012 tarihli ve 28512 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri Yönetmeliğinde ortak sağlık ve güvenlik birimlerinin denetimleri, denetim yapacak personele ilişkin usul ve esasların belirlenmesi ve doğal afet yaşanmış illerimizde Yönetmelik kapsamında yetkilendirilen kişi, kurum ve kuruluşların mağduriyet yaşamaması için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanına yetki alınması amacıyla hazırlanan Yönetmelik Değişiklik Taslağı hakkında görüş sorulmaktadır.
Ekte iletilen yazıda taslak bulunmakta olup görüş ve önerilerinizin iletisim@bozuyuktso.org.tr adresine iletilmesi için gereği bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla.
  • 909 (2.65 MB)
  • İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ YÖNETMELİĞİ DEĞİŞİKLİK TASLAĞINA YÖNELİK GÖRÜŞ HK