Haber Arşivi

WORLD OF CONCRETE FUARI'NA TÜRK DELEGASYONUNUN GÖTÜRÜLMESİ HK

  • 23.10.2023
  • bozuyuktso
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 13.10.2023 tarih ve 11161 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda;
Amerika Birleşik Devletleri Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarlığı'ndan alınan e-postadai Ticaret Müsteşarlığı'nın 22-25 Ocak 2024 tarihlerinde Las Vegas'ta gerçekleşecek ve dünyanın en büyük inşaat fuarından biri olan "Worl Of Concrete https://www.worldofconcrete.com/en/home.html fuarına Türk İş insanlarından oluşan bir heyet organize ettiği bildirilmektedir.
"World of Concrete" fuarı inşaat malzemeleri, beton onarımı ve yıkımı, beton üretimi, dekoratif beton, prokast ve duvarcılık da dahil olmak üzere inşaat sektörünün bir çok alanında katılımcıların olacağıve stantların açılacağı bir fuardır. Bu yıl fuarın 50. yılına özel olarak inşaat sektöründe kullanılan en son teknoloji ve donanımlarının tanıtımına ilaveten kapsamlı eğitim programları ve çeşitli etkinliklerde gerçekleştirilecektir.
Büyükelçilik tarafından verilen bilgiye göre, düzenlenmete olan heyete katılım sağlanması durumunda aşağıda belirtilen kolaylıklar sağlanacaktır.
* Vize süreçlerinin hızlandırılması,
* Amerikalı firmalar ile B2B ve B2G toplantı desteği,
*Konferans ve eğitimlere katılma hakkı,
*Kayıt sırarsı bekleme zorunluluğunu ortanan kaldıran kimlik basımı,
Uluslararası Ticaret Merkezi kullanma hakkı (özel toplantı odaları, bilgisyar, yazıcı, hızlı internet erişimi ve atıştırmalıkların olduğu lounge olanakları sunulacaktır.)
*Uluslararası delegelere özel hoş geldin brifingi
*Stant açan firmaların listelerine erişim hakkı
*Otel fiiyatlarında özel indirimli fırsatlar ve fuara ücretsiz ulaşım imkanı
Önemli Not: Fuar, Amerika'ya ihracat yapmak isteyen firmalara uygun değildir. Amerika'da firma kurmak büyümek isteyen ya da ürün veya teknoloji satın almak isteyen firmaların katılımı için uygundur.
Furara Amerika Birleşik Devletleri Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarlığı delegasyonu ile katılmak ve belirtilen kolaylıklardan yararlanmak isteyen firmaların 30 Ekim 2023 tarihine kadar Ali Beştaş (ali.bestas@trade.gov) ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.
Delegasyona katılım ücreti kişi basşı 180 ABD Doları'dır.
Bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla.

  • WORLD OF CONCRETE FUARI'NA TÜRK DELEGASYONUNUN GÖTÜRÜLMESİ HK

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç