TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri

• 11.10.2023

SAYIN: TOBB BİLECİK İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU ÜYESİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) ilgi yazıları çerçevesinde; "TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri 19 Ekim 2023 Perşembe günü 10:00-17:00 saatleri arasında Odamız Hizmet Binasın da gerçekleştirilecektir.

Seçimde, sadece seçmen listesinde ismi bulunan kişi kimliği ile oy kullanabilecek olup vekaleten oy kullanılamayacaktır.

*   İcra Komitesi Üyeliği Adaylık başvurularınızın, 11 Ekim 2023 Çarşamba gününden itibaren; bir adet vesikalık fotoğraf, dilekçe ve ekinde aday olabilme şartını tevsik eden adli sicil belgesi ile birlikte en geç 17 Ekim 2023 Salı günü saat: 17:00'a kadar Odamız Evrak Kayıt Servisi'ne iletilmesi gerekmektedir.

*   Seçmen Listeleri, Odamız Hizmet Binası ilan yerlerinde ve ekte tarafınıza sunulmuştur.

*   TOBB Bilecik İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Adayları'na ilişkin liste; 18 Ekim 2023 Çarşamba gününden itibaren Odamız Hizmet Binasında ve internet sitemizde (www.bozuyuktso.org.tr) yayımlanarak duyurulacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla.