• 15.08.2023
Sayın Üyemiz,
T.C. Bozüyük Kaymakamlığı Bozüyük Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 14.08.2023 tarih ve 7232 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda,
Bozüyük Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Binası ile Bozüyük Mustafa Şeker Anadolu Lisesi Lojman Binasına Deprem Performans Testi Yapılması ve Güçlendirme Projelerinin Hazırlanması Hizmet Alımı İşinin İhalesi 21.08.2023 tarihinde saat 14:00 da Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliğinin 18. maddesine göre Açık İhale Usulü ile ihale edileceği bildirilmiştir.
İlgi yazı ekte verilmiştir.
İhale:
21 Ağustos 2023 Pazartesi günü Saat 14:00 da Bozüyük Kaymakamlığı Toplantı Salonunda gerçekleşecektir.
Bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla.
  • 778 (1.31 MB)
  • DEPREM PERFORMANS TESTİ VE GÜÇLENDİRME PROJELERİNİN HAZIRLANMASI HİZMET ALIMI İŞİNİN İHALESİ HK