Haber Arşivi

BİLECİK SANAYİ VE TEKNOLOJİ İŞ BİRLİĞİ (SANTEK) TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

  • 21.06.2023
  • bozuyuktso

Bilecik Sanayi ve Teknoloji İş Birliği (SANTEK)Toplantısı, Vali Yardımcımız Şahin Arsal başkanlığında, Kamu kurum müdürleri, OSB müdürleri, Üniversite temsilcileri, Mermer firmalarının temsilcileri katılımı ve Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde yapıldı.

SANTEK kuruluna Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Veli Çelik, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasını Temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ergün katıldı.

Toplantıda öncelikle Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Abdullah AY gündem maddeleri ve 2022 yılı Sanayi Sicil Bilgi Sistemi güncel verileri hakkında bilgiler verdi.

SANTEK toplantısının bu dönem ki konusu olan “Mermer sektöründe faaliyet gösteren firmaların son dönemde faaliyetlerine son verme nedenlerinin çözümlerine yönelik yapılacak çalışmaların belirlenmesi” hakkında istişare yapılarak çözüm önerileri hakkında görüşler bildirildi. Toplantı neticesinde çözüm önerileri hakkında çalışma yapılarak izlenecek yol haritasının çıkarılması kararlaştırıldı.

İlimizin lokomotif sektörünün gelişmesine katkı sunan, görüş bildiren ve emek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

 Saygılarımızla..,

 

  • BİLECİK SANAYİ VE TEKNOLOJİ İŞ BİRLİĞİ (SANTEK) TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.
  • BİLECİK SANAYİ VE TEKNOLOJİ İŞ BİRLİĞİ (SANTEK) TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç