ESKİŞEHİR TİCARET BORSASI BAŞKANI ÖMER ZEYDAN'I ZİYARET ETTİK.

• 06.06.2023
Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik ve Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç ile Odamız Yöneticileri, Eskişehir Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.
Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüşen Odamız Yöneticileri, çalışmalarımız hakkında bilgi verdi.
Görüşmede Odalar arası gerçekleştirilecek iş birlikleriyle bölgesel ekonominin güçlendirilebileceğinin altı çizildi.
Ziyarette Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik, Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç, Meclis Başkan Yardımcısı Aydın Doğdu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zafer Akkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Bektaş, Meclis Üyesi Ali Osman Şahin, Meclis Üyesi Engin Yıldız, Meclis Üyesi Kadir Emre, ve Oda Personeli Murat Gürkan yer aldı.
  • ESKİŞEHİR TİCARET BORSASI BAŞKANI ÖMER ZEYDAN'I ZİYARET ETTİK.