BOZÜYÜK TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ'NE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDUK.

• 06.06.2023
Bozüyük Taşıyıcılar Kooperatifi’nin geçtiğimiz günlerde gerçekleşen seçimleri sonrasında Başkanlığa Seçilen Necati Arslan’a Odamız Yöneticileri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Veli Çelik,Meclis Başkanı M.Doğan Tunç ve Oda Yöneticilerimiz, Başkan Necati Arslan ve Yönetimine başarılar diledi. Bölgemiz için sorunların daha hızlı çözülmesi adına işbirliği içerisinde olunması konusunda fikir birliği sağlandı.
Bozüyük Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Necati Arslan ve Yöneticilerine başarılar dileriz.
  • BOZÜYÜK TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ'NE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDUK.