MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ TEMSİLCİLERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ.

• 26.05.2023
Milliyetçi Hareket Partisi temsilcileri Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticilerini ziyaret etti.
Başkan Veli Çelik, Odamız Yöneticilerinden İbrahim Bağ ve Kadir Emre arkadaşlarımız aday olmak için yola çıktılar. Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Bağ MHP Bilecik 1.Sıra Milletvekili Adayı olarak çalışmalarını yürüttü. Kazanmak yada kaybetmekten daha önemlisi Memleket için mücadele vermektir. Demokratik bir şekilde geçen seçim süreci ve sonuçlarının her birimiz için hayırlı olmasını diliyorum dedi.
İbrahim Bağ, kazananın Bilecik ve Ülkemiz olması amacıyla çıktığımız bu yolda mücadelemize devam edeceğiz. Bizleri ağırladığınız için teşekkür ederiz. Dedi.
Karşılıklı fikir alışverişi sonrasında ziyaret sona erdi.
  • MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ TEMSİLCİLERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ.