ODAMIZ YÖNETİCİLERİ İSTİKAMET DÖKÜM FİRMAMIZI ZİYARET ETTİ.

• 24.05.2023
Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Veli Çelik ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Bektaş Odamız Üyesi İstikamet Döküm firmasını ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Sadi Öksüz ile bir süre sohbet eden Başkan Veli Çelik Bilecik Valimiz Dr. Kemal Kızılkaya'nın 2023 yılı sonuna kadar Borsab su probleminin çözüleceği müjdesini verdiğini firma yetkilileri ile paylaştı. Gümrük Müdürlüğü’nün kurulacak olması ile ilgili bilgileride paylaşan Başkan Veli Çelik Gümrük işlemlerinin bölgemizden yapılmasının öneminden bahsetti. Karşılıklı fikir alışverişi sonrası ziyaret sona erdi. Misafirperverlikleri için firma yetkililerimize teşekkür ederiz.
  • ODAMIZ YÖNETİCİLERİ İSTİKAMET DÖKÜM FİRMAMIZI ZİYARET ETTİ.