BOZÜYÜK TSO KURUCU BAŞKANI SADİ ÇAMLI ODAMIZ YÖNETİCİLERİNİ ZİYARET ETTİ.

• 15.05.2023
Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kurucu Başkanı Sadi Çamlı Odamız Yöneticilerini ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu zamana kadar emekleri için Kurucu Başkan Sadi Çamlı ya teşekkürlerini iletti ve Oda çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Sadi Çamlı ise 1994 yılında 300 sanayici iş adamı ile büyük uğraşlar ve emekler harcanarak kurduğumuz Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odamızın bugünkü çalışmalarını gururla takip ettiğini belirterek Oda Yöneticilerine teşekkür etti ve başarılar diledi. Ziyarette Meclis Başkanı M.Doğan Tunç Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik Sayman Üye Adem Öner ve Genel Sekreter Bedri Öztürk bulundular.
  • BOZÜYÜK TSO KURUCU BAŞKANI SADİ ÇAMLI ODAMIZ YÖNETİCİLERİNİ ZİYARET ETTİ.