• 09.02.2023

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 4 ev tipi konteynır, Üyelerimizin ve Vatandaşlarımızın desteğiyle Deprem Bölgesindeki mağdur vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere 2 tır dolusu ihtiyaç malzemesi bölgeye ulaştı.

İlçemiz Kaymakamlığı ve Odamız organizasyonunda deprem bölgesine gönderilen tırlarımız 4 konteynır ve içindeki insani yardım malzemeleri ile birlikte Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Paksoy’a teslim edildi.

İnsani yardım malzemeleri ihtiyaç sahiplerine yerinde dağıtım yapılacak olup Konteynırlar ise 4 adedi İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne teslim edilecektir.

Destek veren Üyelerimize Vatandaşlarımıza ve Şeker Petrol A.Ş firma Sahibi Bahattin Şeker’ e araç temini için teşekkür ederiz.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak, İki büyük depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz. Milletimizin Başı sağ olsun.

09.02.2023
  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI DEPREM BÖLGESİ YARDIM ARAÇLARI ELBİSTAN’A ULAŞTI.