Haber Arşivi

ÜYELERİMİZE VE İLÇEMİZ KAMUOYUNA ÖNEMLİ DUYURU

  • 09.02.2023
  • bozuyuktso

SN: Değerli Üyelerimiz.., Kıymetli Vatandaşlarımız,

İl Valimiz, İlçe Kaymakamlığımız ve Odamız Koordinatörlüğünde Deprem bölgesinden barınma sebebiyle İlimize/İlçemize gelip barındırabileceğimiz afetzedeler için kapasite bilgilerine ihtiyaç duyulmaktadır.

Bölgemizde /  İlçemizde kaç ev, aile, ya da toplu barınma yerleri kullanıma açılabilir tespit etmek istiyoruz.  

Bu sebeple siz değerli üyelerimizin ve vatandaşlarımızın Deprem Sonrası barınma ihtiyacı duyan ailelere kullandırılmak üzere tahsis edebilecekleri (yurt, pansiyon vb.) uzun süreli (muhtemelen) daire,  ev bilgilerine ihtiyaç bulunmaktadır.

Evlerin ve tahsis edilecek alanların Ailelerin derhal ya da kısa sürede barınmalarına uygun hale getirilebilecek nitelikte olması , (elektriği, doğal gazı kısa sürede bağlanabilecek, yatak, kanepe vb. konabilecek gibi.., ), özellikler talep edilmektedir.  

Bu konuda destek verebilecek olan Üyelerimizin, Sanayi Kuruluşlarımızın Firma ve Vatandaşlarımızın Acilen Odamıza 0 228 314 29 21 -22 ve 0 549 619 11 11 no’lu telefonlardan ulaşmaları önemle hatırlatılır.., 

Saygılarımızla.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası      

Yönetim Kurulu Başkanı      

Veli ÇELİK
  • ÜYELERİMİZE VE İLÇEMİZ KAMUOYUNA ÖNEMLİ DUYURU

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç