BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODAMIZIN OCAK AYI 3. OLAĞAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

• 19.01.2023

Meclis Başkanı M.Doğan Tunç Başkanlığında gerçekleşen toplantımızda Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik, Bozüyük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Kayacık, Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Nejdet Kayırmaz, Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu, BOZSİAD Başkanı Hakkı Öztekin ve Odamız Meclis Üyelerinin katıldığı meclis toplantımızda Bozüyük ün Ticaret ve Sanayisi ile ilgili ihtiyaç değerlendirmelerinde bulunuldu. Organize sanayi bölgemizin gelişmesi, KOBİ Sanayi Sitesi sorunları, ilçemizin büyümesi ve kontrollü göç ile ilgili değerlendirmeler yapıldı.

• BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODAMIZIN OCAK AYI 3. OLAĞAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.