• 19.01.2023

Bozüyük Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve Belediye Meclis Üyeleri Odamız Yöneticilerine iade-i ziyaret de bulunup, başarılar diledi.

Odamız Meclis Başkanı M.Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik ve oda yöneticileri ile görüşerek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi  su sorunu, yeni Sanayi Sitesi ihtiyacı ve bölgemiz sorunları ile ilgili karşılıklı fikir alışverişi sonrasında ziyaret sona erdi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.
  • BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANI MEHMET TALAT BAKKALCIOĞLU VE MECLİS ÜYELERİ İADE-İ ZİYARET DE BULUNDU.