• 13.01.2023

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticilerine iadei ziyarette bulundu.

Odamız Meclis Başkanı M.Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik’le ve oda yöneticileriyle görüşerek hayırlı olsun dileklerini ileten Vali Kızılkaya, başarılar diledi.

Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik, ziyaret sebebi ile teşekkürlerini iletti. Ankara ziyaretleri kapsamında Bakanlıklarımıza, Milletvekillerimize ve TOBB Başkanımıza iletilen arz dosyalarımızın bir örneği Sayın Valimize takdim edildi.

Bölgemiz sorunlarının birlikte çözüme kavuşması için fikir birliği sağlandı.

Karşılıklı fikir alışverişi sonrasında ziyarete son verildi.

12.01.2023
  • BİLECİK VALİSİ DR. KEMAL KIZILKAYA ODAMIZ YÖNETİCİLERİNE İADEYİ ZİYARETTE BULUNDU.