TOBB BAŞKANIMIZ M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’NU ZİYARET ETTİK.

• 12.01.2023

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Oda Meclis Üyeleri ile TOBB Başkanı Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamlarında ziyaret etti.

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Meclis Üyelerimiz ile tek tek tanıştıktan sonra Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olmanın önemli sorumlulukları olduğunu vurgulayan Hisarcıklıoğlu, takip edilmesi gereken tüm konularda destek olmak için burada olduğunun altını çizdi.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik, sorumluluklarımızın farkındayız. Genç ve dinamik bir ekiple çalışmalarımıza başladık. Seçim süreci aynı zamanda bizler için birer anket çalışması oldu. Üyelerimizin istek ve beklentilerini birebir dinleme fırsatı bulduk. Çalışmalarımıza hızla başlama arzusundayız. Bölgemiz için çözüme kavuşmasını beklediğimiz sorun ve çözüm önerilerine ilişkin arz dosyamızı hazırladık. Sizlerle birlikte bu sorunları da ivedi olarak çözüme kavuşturacağımız inancındayım dedi.

Ziyarete Meclis Başkanı M.Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Murat Arslan, İbrahim Bağ, Yönetim Kurulu Sayman Üye Adem Öner, Yönetim Kurulu Üyeleri Zafer Akkaya, Mustafa Bektaş, Harun Karagöz, Yönetim Kurulu Danışmanı Yüksel Meydan, TOBB Delegesi Hasan Öksüz, Meclis Başkan Yardımcısı Ekrem Tetik, Katip Üye Berna Akdemir Çelik, Meclis Üyeleri Hasan Alpay, Engin Yıldız, Cenkhan Acder, Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk ve Oda Memuru Murat Gürkan katıldılar.

11.01.2023
  • TOBB BAŞKANIMIZ M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’NU  ZİYARET ETTİK.