BİLECİK MİLLETVEKİLLERİMİZ SAYIN SELİM YAĞCI VE YAŞAR TÜZÜN’Ü MAKAMLARINDA ZİYARET ETTİK.

• 12.01.2023

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Oda Meclis Üyeleri ile Ankara ziyaretlerimiz kapsamında Bilecik Milletvekillerimiz Sayın Selim Yağcı ve Sayın Yaşar Tüzün’ü makamlarında ziyaret etti.

Sayın Vekilimiz Selim Yağcı, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyelerinin yeni döneminin hayırlı olmasını temenni ederek başarılar diledi. Bölge sorunları ile ilgili gerekenlerin istişare edilerek sonuca kavuşması için elimizden geleni yapacağız dedi.

Sayın Vekilimiz Yaşar Tüzün’de Yeni dönemin hayırlı olmasını dileyerek başarılar diledi. Ticaret ve Sanayi Odaları Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşları sizlerin sorumlulukları büyük bizlerde burada sizleri temsilen buradayız ve sorunları çözüme kavuşturma konusunda işbirliği içinde olacağız dedi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Veli Çelik ise sorumluluklarımızın farkındayız. Seçim sürecimizi tamamladık. Bu süreç aynı zamanda bizim için bir anket çalışması oldu. Bu sebeple çalışmalarımıza hızla başlamak istiyoruz. Bölgemizdeki sorunlarımızı anlatan arz dosyalarımızı sizlere iletmek üzere hazırladık. Sıkıntılarımızın çözümü noktasında sizleri sık sık arayarak konuları takip etme arzusundayız. Destekleriniz ve misafirperverliğiniz için teşekkür ederiz dedi.

Program sonunda TBMM Genel Kurul Salonunda oturuma katıldık ve Sayın Vekillerimizden Meclis çalışmaları hakkında bilgi aldık.

Ziyarete Meclis Başkanı M.Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Murat Arslan, İbrahim Bağ, Yönetim Kurulu Sayman Üye Adem Öner, Yönetim Kurulu Üyeleri Zafer Akkaya, Mustafa Bektaş, Harun Karagöz, Yönetim Kurulu Danışmanı Yüksel Meydan, TOBB Delegesi Hasan Öksüz, Meclis Başkan Yardımcısı Ekrem Tetik, Katip Üye Berna Akdemir Çelik, Meclis Üyeleri Hasan Alpay, Engin Yıldız, Cenkhan Acder, Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk ve Oda Memuru Murat Gürkan katıldılar.

11.01.2023
  • BİLECİK MİLLETVEKİLLERİMİZ SAYIN SELİM YAĞCI VE YAŞAR TÜZÜN’Ü MAKAMLARINDA  ZİYARET ETTİK.