Haber Arşivi

KOSGEB KOBİGEL-KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI 2022 PROJE TEKLİF ÇAĞRILARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

  • 22.12.2022
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleşen program İmalatçı KOBİ’lerin Rekabet Güçlerinin ve Verimliliklerinin Arttırılması amacıyla Odamız Üyelerinin de katılımı ile gerçekleşti.

Programın açılış konuşmasını Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik gerçekleştirdi.

Başkan Veli Çelik konuşmasında;

Üyelerimizin işlerini büyütmeleri ve dolaylı olarak da şehrimiz ekonomisinin büyümesi en büyük arzumuz. Bu sebeple de iş geliştirme ve yeni yatırımlar konusunda da üyelerimizin yanında ve destekçisi olacağız. Göreve gelişimizin hemen ardından gerçekleştirdiğimiz bu ilk bilgilendirme toplantımız, bu anlamda bizim için daha özel bir yere sahip. KOSGEB dönem dönem , belli KOSGEB destek programları açıklıyor. Bugün de KOSGEB tarafından teklif çağrıları hazırlanan yeni  bir programın detaylarını öğrenmek üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz. KOSGEB hızlı ve sürekli bir ekonomik gelişim, modern imalat ve bilişim teknolojilerinin daha da desteklenmesi için bu programını açıklıyor. Bu destekler ile siz değerli üyelerimizin, bilişim teknolojilerini geliştirmeleri, verimlilik ve yüksek katma değere ulaşmaları amaçlanıyor. Az sonra KOSGEB temsilcilerimiz bu konuda detay bilgileri bize sunacaklar. Bu ve benzeri programlarımızın önümüzdeki günlerde artarak devam edeceği müjdesini de ayrıca sizlerle paylaşmak isterim. Bu vesile ile , faydalı bir program olmasını diler,  katılımlarınız için tekrar teşekkür ederim. dedi.

Daha sonrasında KOSGEB Uzmanı Kürşat Köse program katılımcılarına destekler ile ilgili sunum ve açıklamalarda bulundu.

Programa KOSGEB Müdürü Kadir Er, Meclis Başkanımız Mehmet Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik, Oda Yöneticilerimiz ve Üyelerimiz katılım sağladı.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,  22.12.2022
  • KOSGEB KOBİGEL-KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI 2022 PROJE TEKLİF ÇAĞRILARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.
  • KOSGEB KOBİGEL-KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI 2022 PROJE TEKLİF ÇAĞRILARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.
  • KOSGEB KOBİGEL-KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI 2022 PROJE TEKLİF ÇAĞRILARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç