TOGG GEMLİK TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİK.

• 30.08.2022

Hisarcıklıoğlu, Oda/Borsa Başkanları ile birlikte Togg Gemlik Tesislerini ziyaret etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı ve TOGG Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 365 Oda/Borsa Başkanı ile Togg Gemlik Tesislerinde bir araya geldi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Buğra Levent’in de katıldığı programda Hisarcıklıoğlu, Oda/Borsa Başkanlarına Türkiye’nin Otomobili Togg’un serüvenini ve geldiği noktayı anlattı. TOGG CEO'su Gürcan Karakaş da bir sunum yaparak Togg otomobili ve e-mobilite sistemi hakkında bilgi verdi.

29.08.2022

• TOGG GEMLİK TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİK.