İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER’İN İLÇEMİZİ ZİYARETİ

• 08.08.2022

İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener Bilecik ziyaretini gerçekleştirdi.

Bilecik, Pazaryeri, Gölpazarı ve Söğüt ziyaretleri sonrasında program Bozüyük Grand Çalı Hotel’de Bilecik ve İlçelerinden gelen üretim yapan sanayicilerin katılımı ile devam etti.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent’inde katılım sağladığı programda;

Kalkınma ve Ekonomi alanlarında uzman olan Genel Başkan Yardımcılarının da bulunduğu toplantı bölgemiz sorunları ve çözüm önerilerin görüşülmesiyle son buldu.

Program sonunda Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Sayın Meral Akşener’e daha önce ilgili Bakanlıklara verilen bölgemiz sorunları ve çözüm önerinin olduğu arz dosyalarının birer örneklerini de iletti.

06.08.2022

• İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER’İN İLÇEMİZİ ZİYARETİ