İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI’NIN ODAMIZI ZİYARETİ

• 08.08.2022

Yerel çalışmalar için Bozüyük’e gelen İyi Parti Başkan Yardımcıları Kalkınma Politikaları Başkanı Prof.Dr. Ümit Özlale ve Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bilge Yılmaz, İyi Parti Bozüyük ilçe teşkilatı ile birlikte odamızı ziyaret etti.

Heyeti, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M.Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ve beraberindeki Oda Yöneticileri ağırladılar.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Odamız faaliyetleri hakkında genel bilgilendirme yaparak ilçemiz ticareti ve sanayisi hakkında bilgiler verdi.

Toplantıda İyi Parti Başkan Yardımcıları Sayın Özlale ve Sayın Bilge, İyi Parti “Ekonomi ve Kalkınma” politikaları ve gündeme dair açıklamalarda bulundular.

Program karşılıklı fikir alışverişi ile son buldu.

06.08.2022

• İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI’NIN ODAMIZI ZİYARETİ