• 19.07.2022
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 07.07.2022 tarihve 7026 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda,
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Şantiye Şefleri Hakkında Yönetmelik'te düzenlemeler yapılması ihtiyacı doğduğu belirtilmektedir.
Bu amaçla hazırlanmış olan Şantiye Şefleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı görüşe açılmış olup, varsa görüşlerinizin ekte kayıtlı tabloya işlenerek 21.07.2022 tarihine kadar iletisim@bozuyuktso.org.tr adresine iletilmesi gerekmektedir.
İlgi yazı ekte verilmiştir.
Bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla.
  • ŞANTİYE ŞEFLERİ HAKKINDA YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK TASLAĞI HK