Haber Arşivi

TOBB KGK 8. BÖLGE TOPLANTISI BİLECİK’TE GERÇEKLEŞTİ

  • 30.06.2022
  • bozuyuktso

Doğu Marmara Bölgesi illeri olarak TOBB Kadın Girişimciler Kurullarımızın arasındaki etkileşimi artırmak fikir alışverişi geliştirmek ve illerimizin tanıtımı için Bölge toplantıları gerçekleştirilmektedir. 

TOBB Bilecik Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Başkanımız Şermin KAHRAMAN’ ın girişimleri ve Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ile Bilecik ve Bozüyük Ticaret Sanayi Odaları’nın ev sahipliğinde Konak Cafe & Restaurant’ta gerçekleştirilen kahvaltı ile başlayan programımıza Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Kazıcı, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Bilecik TSO Başkanı Şükrü Keskin ve 8. Bölge Kadın Girişimciler Başkan ve Üyeleri katıldı. Toplantı ile Bursa, Düzce, Kırklareli, Kocaeli, Kütahya Sakarya illerinin Kadın Girişimci Kurul Başkan ve Kurul Üyeleri Bilecik’i tanıma fırsatı buldu.

Kahvaltı eşliğinde açılış ve tanıtım konuşmasını İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Serkan BİRCAN yaptıktan sonra hoşgeldin konuşmasını yapan Şermin Kahraman Bölge Başkanları Bursa KGK Başkanı Sevgi SAYGIN, Düzce Başkanı Serap KÜÇÜK, Kırklareli Başkanı Rana UZUNLAR ALTINEL, Kocaeli Başkanı Nurcan BABALIK, Kütahya Başkanı Sema GÜRAL SÜRMELİ, Sakarya Başkanı Zehra DİRİM’i kürsüye davet etti.

Konuşmalarının ardından Kadın Girişimciler, Şeyh Edebali Türbesini ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridini ziyaret ederek, ardından Başkanımız Şermin Kahraman’ın girişimleriyle Bilecik’e kazandırılan ve cazibe merkezi haline gelen Lila Lavanta bahçesinde sezon açılışını gerçekleştirdi. Program, Söğüt ilçesi Ertuğrulgazi Türbe ziyareti ile devam etti. Türbe ziyaretinin ardından Çömlekköyü olarak anılan Pazaryeri kınık köyünde Çömlek ustalarımızın yapmış olduğu ürünleri görerek yapılışı hakkında bilgi sahibi oldu. Kadınlarımız son olarak Pazaryeri Küçükelmalı Tabiat parkında gerçekleştirilen doğa yürüyüşü ve akşam yemeği ile ilimizde bulunmuş olmanın memnuniyetini dile getirerek Bilecik’e veda etti.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

30.06.2022
 BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI
  • TOBB KGK 8. BÖLGE TOPLANTISI BİLECİK’TE GERÇEKLEŞTİ
  • TOBB KGK 8. BÖLGE TOPLANTISI BİLECİK’TE GERÇEKLEŞTİ
  • TOBB KGK 8. BÖLGE TOPLANTISI BİLECİK’TE GERÇEKLEŞTİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç