Haber Arşivi

BAŞKAN BUĞRA LEVENT TOBB BAŞKANI M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’NUN DA KATILDIĞI ESKİŞEHİR TİCARET ODASI GENİŞLETİLMİŞ MECLİS TOPLANTISINA KATILIM SAĞLADI.

  • 07.06.2022
  • bozuyuktso

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Eskişehir Ticaret Odası’nda Genişletilmiş Meclis Toplantısı’na katıldı. Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’in ev sahipliğinde meclis üyeleri ile istişarede bulunan Hisarcıklıoğlu, Eskişehir’in Türkiye’nin çekim merkezi olduğunu söyledi.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent’in de katılım sağladığı programda TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Eskişehir’in; üniversiteler, turizm, sanayi ve yüksek teknoloji şehri olduğunu belirterek “İlk milli otomobilimiz Devrim’i üreten Eskişehir, bugün ileri teknoloji ürünlerin üretildiği, bir dünya markasına dönüşüyor. Birinde alt yapı çalışması devam eden 3 OSB’miz var. Geçtiğimiz hafta açıklanan İSO 500’de Eskişehir’in 13 şirketi var. Burası Batı Anadolu’nun çekim merkezidir” diye konuştu.

 Eskişehir’in gelişmesi ve kalkınması için çalışan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı’na Meclis Başkanı’na, yönetim ve meclis üyelerine, genel sekreterine ve çalışanlarına teşekkür eden Hisarcıklıoğlu, “Eskişehir Ticaret Odası akredite, A sınıfı Oda. Yani üyesine 5 yıldızlı hizmet sunuyor. Bu çağdaş vizyonu için kutluyorum. Biz camia olarak eğitime yapılan yatırımın asla zarar etmeyeceğine inanırız. Bu kapsamda Eskişehir Ticaret Odamızın Eskişehir’e kazandırmış olduğu Çamlıca Ticaret Odası İlkokulu ve Eskişehir Ticaret Odası Ortaokulu var. TOBB olarak biz de Eskişehir’imize Bilim-Sanat ve Meslek Liseleri Ar-Ge Merkezi’ni kazandırdık. Sadece bununla da kalmadık, camia olarak mesleki eğitime de sahip çıktık. Siz de Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü ile Atatürk MTAL’sine hamilik yapıyorsunuz. LGS sonrası doluluk %96 oldu. Ayrıca mesleki yeterlilik konusunda kurmuş olduğunuz ETO-METSEM olarak TOBB MEYBEM ile yakın çalışıyorsunuz. Mesleki eğitime verdiğiniz bu destek için teşekkür ediyorum” dedi.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

07.06.2022
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BAŞKAN BUĞRA LEVENT TOBB BAŞKANI M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’NUN DA KATILDIĞI ESKİŞEHİR TİCARET ODASI GENİŞLETİLMİŞ MECLİS TOPLANTISINA KATILIM SAĞLADI.
  • BAŞKAN BUĞRA LEVENT TOBB BAŞKANI M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’NUN DA KATILDIĞI ESKİŞEHİR TİCARET ODASI GENİŞLETİLMİŞ MECLİS TOPLANTISINA KATILIM SAĞLADI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç