COĞRAFİ İŞARET WEBİNARLARI HK

• 07.06.2022
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 20.05.2022 tarih ve 5092 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda,
TOBB ve Türk Patent ve Marka Kurumu işbirliğiyle aşağıdaki program çerçevesinde bilgilendirme webinarları düzenleneceği bildirilmiş olup webinar sonunda katılımcıların sorularının cevaplanacağı bildirilmiştir.
Webinar programları aşağıdaki şekildedir.
Programlara webinar.tobb.org.tr adresinden katılabilirsiniz.
* 9 Haziran 2022 Saat 14:00 - Coğrafi, İşaret ve Geleneksel Ürün Adı Denetim Süreçleri ve Hukuki İşlemler Webinarı.
* 30 Haziran 2022 Saat 14:00 - Avrupa Birliği Coğrafi İşaret Koruması, Doğru Ürün Seçimi ve Başvuru Hazırlanması Webinarı
* 4 Ağustos 2022 Saat 14:00 - Coğrafi İşaret ve Geleneksel Ürün Adı Tescil Sonrası İşlemler ve Ticariteşitme Webinarı
Bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla