BOZÜYÜK ŞÖFÖRLER ODASI YÖNETİCİLERİ BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİNİ ZİYARET ETTİ.

• 11.05.2022

Bozüyük Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Necati Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ve Oda Yöneticileri ile bir araya geldi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul toplantısının ardından Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına seçilen Necati Arslan ve yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Odamız Başkanı Buğra Levent ve Yöneticileri Odamız makamında ziyaret etti.  Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Başkan Necati Arslan ve yeni Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

Sıcak ve samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaretin sonunda Oda Başkanı Necati Arslan Başkan Buğra Levent’e  misafirperverliği nedeni ile teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

11.05.2022
  • BOZÜYÜK ŞÖFÖRLER ODASI YÖNETİCİLERİ BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİNİ ZİYARET ETTİ.