• 13.05.2022
Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde 13 Mayıs 2022 tarihinde Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odamız desteği ile TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesine tanıtım gezisi düzenledi, üniversitenin mühendislik bölümleri tanıtıldı. Öğrencilerimiz ayrıca Anıtkabir ile Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşuna tanıklık eden 1. ve 2. Meclisi ziyaret etti.
  • BOZÜYÜK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ODAMIZ DESTEĞİ İLE TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİNİ ZİYARET ETTİ.