Haber Arşivi

YATIRIMLARDA UYGULANAN DEVLET DESTEKLERİ VE GÜNCEL GELİŞMELER BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

  • 30.03.2022
  • bozuyuktso

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yatırım Teşvik ve Yabancı Sermaye Genel Müdürü Dr. Mehmet Yurdal ŞAHİN’ nin sunumları ile “Yatırımlarda Uygulanan Devlet Destekleri ve Güncel Gelişmeler Bilgilendirme Toplantısını” Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası  konferans salonunda gerçekleşti.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri, Sanayi İl Müdürlüğü, KOSGEB il Müdürlüğü, BEBKA Bilecik Koordinatörlüğü, İlimizde yer alan OSB bölge müdürlükleri, ilimizin sanayi kuruluşları ve yatırımcıların katılım sağladığı toplantıda yatırımlara uygulanan devlet destekleri ve ilimize yatırım yapacak olan yatırımcıların nasıl destekler alacağı ile ilgili geniş kapsamlı bilgiler verildi.

Bilgilendirme toplantısını gerçekleştirmek için bizlere destek veren Yatırım Teşvik ve Yabancı Sermaye Genel Müdürü Dr. Mehmet Yurdal ŞAHİN’ e, Sanayi İl Müdürümüze, KOSGEB il Müdürümüze, BEBKA Bilecik koordinatörümüze, OSB Müdürlerimize, Sanayicilerimize, Yatırımcılarımıza ve katılım sağlayan tüm üyelerimize teşekkür ederiz.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

29.03.2021
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI
  • YATIRIMLARDA UYGULANAN DEVLET DESTEKLERİ VE GÜNCEL GELİŞMELER BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.
  • YATIRIMLARDA UYGULANAN DEVLET DESTEKLERİ VE GÜNCEL GELİŞMELER BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç