SANTEK 2021 YILI 2. DÖNEM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

• 23.12.2021

Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Kurulu (SANTEK) 2021 yılı II. Dönem değerlendirme toplantısı Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Bilecik Vali Yardımcısı Yunus Fatih KADİROĞLU başkanlığında, BŞEÜ toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Oda Başkanımız Buğra LEVENT, kamu kurum yetkilileri ile ilgili STK temsilcileri katıldı.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, İlimiz sanayi sektörünün mevcut durumu, beklentiler ve hayata geçirilebilecek çözüm önerileri hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

22.12.2021
  • SANTEK 2021 YILI 2. DÖNEM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ