EKMEK VE UNLU MAMÜLLERİ İMALATÇILARI TOPLANTISI

• 21.12.2021

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi, Bozüyük’te faaliyet gösteren Ekmek ve Unlu Mamulleri imalatçılarına yönelik istişare toplantısı düzenlendi.

Toplantıya, Bilecik Ticaret İl Müdürümüz Şinasi Balta, Toprak Mahsulleri Ofisi Eskişehir Baş Müdürü M. Murat Hasçuhadar, Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Üyesi Kısmet Turan, Genel Sekreter Bedri Öztürk ve Fırın ve Unlu Mamulleri İmalatçısı Üyeleri katıldı.

Toplantıda sektörün yaşadığı yüksek maliyetli hammadde girdileri ve genel giderler ile ilgili olarak istişarelerde bulunuldu. Ayrıca Toprak Mahsulleri Ofisi üzerinden talebi karşılayacak uygun buğday alan ve belirlenen şartlarla imalatçılara un satmak için taahhütte bulunan firmalar paylaşıldı. Uygun fiyata buğday alıp taahhütlerinin dışında yüksek fiyat uygulayarak un satan Fabrikaların TMO.’ya bildirilmesi hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

21.12.2021

• EKMEK VE UNLU MAMÜLLERİ İMALATÇILARI TOPLANTISI