Haber Arşivi

MÜŞTEREK MESLEK KOMİTE TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİ

  • 29.09.2021
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası 2021 yılı Eylül ayı Olağan Müşterek Meslek Komiteleri toplantısı 29 Eylül 2021 tarihinde Grand Çalı Hotel Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Meslek Komite Başkanları, Başkan Yardımcıları ve Komite Üyelerinin geniş katılımı ile gerçekleşen Müşterek Meslek Komiteleri toplantısına Meclis Başkanı M.Doğan TUNÇ’un Açılış Konuşması ile başlandı. Ardından Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT, gerçekleştirilen Oda çalışma ve faaliyetleri hakkında Meslek Komite Üyelerine açıklamalarda bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent konuşmasında;

Sayın Meclis Başkanım

Değerli Yönetim Kurulu Üyelerim..,

Meslek Komitelerimizin çok değerli temsilcileri 2021 yılı Eylül ayı Müşterek Meslek Komite toplantımıza hoş geldiniz.

Sizleri şahsım ve Yönetim Kurulum adına saygı ile selamlıyorum.

Meclis Başkanımızın da belirttiği gibi aramıza yeni katılan ve yeni görev alan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.. Başarılar diliyorum..

Hayırlı uğurlu olsun..,

Önceki dönemde Odamızda görev alan arkadaşlarımıza da hizmetleri ve çok değerli katkıları için tekrar huzurlarınızda teşekkürlerimi sunuyorum.

Malumlarınız olduğu üzere Pandemi sürecinin tüm olumsuzluk ve kısıtlarını hep birlikte yaşadık ve kısmen yaşamaya da devam ediyoruz.

 Bu sebeple covid-19 sürecinde yaşamını yitirenlere Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve hastalarımıza acil şifalar dilerim.,

Sayın Meclis Başkanımızın da konuşmalarında ifade ettikleri gibi son bir yıl belki de insanlığın bir kaç yüzyılda yaşayamayacağı enteresan bir dönem yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz..,

Bir an önce normalleşmeyi bekliyoruz ve uygulamaya başlanan aşı çalışmalarının olumlu sonuçlar vermesini temenni ediyoruz..,

Fakat son günlerde gelen haberler özellikle de İlimiz özelinde gelen bazı haberlerle bu sürecin biraz daha devam edeceğini yeni mutasyona uğramış hali ile tehdidin sürdüğünü üzülerek takip ediyoruz. Dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent konuşmasının devamında Meslek Komite Üyelerine son 6 ayda Odamız tarafından yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Karşılıklı fikir alışverişi sonrasında program son buldu.

            Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

 Saygılarımızla..,

29.09.2021
BOZÜYÜK 
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • MÜŞTEREK MESLEK KOMİTE TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİ
  • MÜŞTEREK MESLEK KOMİTE TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİ
  • MÜŞTEREK MESLEK KOMİTE TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç