• 28.09.2021

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanaat Önderleri, Sivil Toplum Kuruluşları Muhtarlar buluşması ve bir takım ziyaretler için Bozüyük’e geldi.

Kılıçdaroğlu; Bozüyük Grand Çalı Otel’de Kanaat Önderleri, Muhtarlar, STK temsilcileriyle buluştu.

Toplantıya Odamızı temsilen Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent ve yöneticiler katıldı.

Toplantı sonrası Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Buğra Levent tarafından geçtiğimiz aylarda İlimizi ziyaret eden Sanayi ve Teknoloji Bakanımız, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız ile Tarım ve Orman Bakanımız a iletilen bölgemiz ve ilçemiz sorun ve çözüm önerileri ve görüşlerimizi içeren arz dosyalarımızın birer örnekleri takdim edildi.

28.09.2021

• CHP GENEL BAŞKANI SAYIN KEMAL KILIÇDAROĞLU BOZÜYÜK SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI İLE BİRARAYA GELDİ.