BOZÜYÜK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİMİZ ODAMIZ SPONSORLUĞUNDA TEKNOFEST FUARINI ZİYARET ETTİ

• 24.09.2021

Milli teknolojinin gücünü ortaya koymak ve gençlere vizyon katmak adına gerçekleştirilen dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST, muhteşem gösterilerle bu yıl dördüncü kez kapılarını açtı.

Tüm dünyanın merakla beklediği ve bu yıl tam 111 ülkenin katıldığı havacılık, savunma, uzay ve teknoloji etkinliği TEKNOFEST, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda ziyarete açıldı. Festival, ilk andan itibaren öğrenci akınına uğradı.

Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerimiz de Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası sponsorluğun da fuar ziyareti gerçekleştirerek yeni nesil teknolojileri inceleme fırsatı buldular.

24.09.2021

• BOZÜYÜK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİMİZ  ODAMIZ SPONSORLUĞUNDA TEKNOFEST FUARINI ZİYARET ETTİ