SEKURO PLASTİK AMBALAJ SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ ODAMIZ KONFERASN SALONUNDA ISO EĞİTİMLERİNİ TAMAMLADI.

• 22.09.2021

Odamız üyelerinden Sekuro Plastik Ambalaj Sanayi A.Ş. çalışanlarına yönelik BRC ve ISO eğitimlerini 16-17 Eylül 2021 ve  21-22 Eylül 2021 tarihlerinde Odamız Konferans salonunda gerçekleştirdi.

Firmanın kendi eğitmenleri ile gerçekleştirdiği eğitime 14 Firma Personeli katılım sağladı.

22.09.2021

• SEKURO PLASTİK AMBALAJ SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ  ODAMIZ KONFERASN SALONUNDA ISO EĞİTİMLERİNİ TAMAMLADI.