Haber Arşivi

ODAMIZIN 3. MESLEK GRUBU KOMİTE SEÇİMLERİ TAMAMLANDI.

  • 19.08.2021
  • bozuyuktso
3.Meslek Grubu olan Nakliye ve Lojistik Meslek Komitemizdeki üyelerimizde meydana gelen eksilme sebebi ile 19 Ağustos 2021 tarihinde Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binasında Komite Üyeleri seçimleri yenilendi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent..;

 “ 3. Meslek Grubumuz olan Odamız Nakliye ve Lojistik Meslek Grubumuzda geçtiğimiz günlerde firma kapanışları vb. nedenlerle meydana gelen düşüşler sebebi ile eksilen Komite Üyelikleri yerine adı geçen grup üyeleri içinden yeni seçimler yapıldı.

Seçimler sonucunda boş olan 3. Nakliye ve Lojistik Meslek Grubumuzdaki 3 adet asil ve 5 adet yedek Meslek Komite Üyelikleri seçimleri yapıldı.

Odamız’da halen bu grubu temsilen Oda Meclisi Üyesi olarak görev yapan arkadaşlarımız Sn. Hasan Öksüz ve Sn. Veli Akkaya ile birlikte seçimler sonucunda Meslek Komite Asil Üyeliklerine ZF Akkaya Nakliye Reklamcılık Bilgisayar İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bektaşlar Nakliyat Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve Akar Nakliye Taahhüt ve Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi temsilcileri ve Yedek Üyeliklerine ise Sipahioğlu Nakliyat Turuizm Otomotiv Akaryakıt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Veli Ünal, Şaban Duman, İzzet Taş ve S.S. Bozüyük Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi temsilcileri görev almışlardır.  Yeni görev alan arkadaşlara başarılar diler Meslek Komite Üyeleri yenileme seçimlerimizin hayırlı olmasını dilerim dedi.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

19.08.2021
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • ODAMIZIN 3. MESLEK GRUBU KOMİTE SEÇİMLERİ TAMAMLANDI.
  • ODAMIZIN 3. MESLEK GRUBU KOMİTE SEÇİMLERİ TAMAMLANDI.
  • ODAMIZIN 3. MESLEK GRUBU KOMİTE SEÇİMLERİ TAMAMLANDI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç